Vliegticket Bonaire

Als je naar Bonaire op vakantie wilt, zal je uiteraard met het vliegtuig moeten gaan. Er zijn verschillende maatschappijen die op Bonaire vliegen vanaf Schiphol. Een rechtstreekse vlucht duur zo’n 9 uur maar vaak moet je ook overstappen waardoor de vluchtduur langer is.

Welke maatschappijen vliegen er op Bonaire?

Er zijn vanuit Nederland niet zoveel mogelijkheden voor een rechtstreekse vlucht naar Bonaire, op de heenweg heb je eigenlijk altijd een tussenstop (meestal op Curacao), maar soms is de terugweg rechtstreeks. De belangrijkste aanbieders zijn Arke Fly en KLM. KLM biedt dagelijks 2 vluchten terwijl Arkefly maar twee keer per week vliegt. Maar daardoor heb je meestal dus dagelijks de keuze uit een vroege of late vlucht. Daarnaast zijn er ook nog andere maatschappijen maar dan wordt je wel geconfronteerd met een overstap.

Bekijk nu de beste Bonaire vakantie aanbiedingen

Internet

Wil je graag voordelig vliegtickets Bonaire boeken, dan is het een goede optie om dit online te doen. Er zijn diverse sites die de goedkoopste mogelijkheden voor je op een rijtje zetten en daardoor kun je voor een goede prijs een ticket boeken. Overigens is het ook slim om naar aanbiedingen te zoeken; bijvoorbeeld all-inclusive vakanties of last minute reizen. Vaak kun je dan voor dezelfde prijs als voor alleen een vliegticket, ook het hotel erbij krijgen. Dat is dus dé manier om een voordelige vakantie te boeken. Let wel goed op wat er allemaal wel en niet bij de prijs is inbegrepen. Soms lijken aanbiedingen in eerste instantie heel goedkoop, maar komen er nog allerlei toeslagen bij, zoals bijvoorbeeld luchthavenbelasting.

Als je in het oosten of zuiden van Nederland woont, maakt het niet zoveel uit of je nou naar Schiphol of Dusseldorf rijdt, vergeet daarom niet om ook eens bij de mogelijkheden te kijken vanuit luchthavens in onze buurlanden. Vanuit Dusseldorf, Munchen of Brussel zijn er veelal andere vluchten beschikbaar dan vanuit Amsterdam en vaak zijn deze nog goedkoper ook!