Autohuur Bonaire

Op eigen houtje het eiland over reizen

Met een auto is het mogelijk om alle uithoeken en mooiste plekjes van Bonaire te ontdekken. nummerbord BonaireHet eiland is kleinschalig zodat u overal makkelijk en snel kunt komen. En als je de weg niet meer weet, dan vraag je het simpelweg aan de altijd vriendelijke en behulpzame bevolking.

Autohuur Bonaire vanuit Nederland

Het is heel praktisch om al vanuit Nederland een auto te reserveren die je op de luchthaven op kunt halen. Zo ben je ervan verzekerd dat er een auto beschikbaar is en kun je vanaf het vliegveld meteen naar je hotel of andere accommodatie rijden.

Bekijk nu de beste Bonaire vakantie aanbiedingen

Er zijn verschillende aanbieders van huurauto’s op het eiland. AB Carrental, Budget, Easy Rent, Island Car Rental, Total, Rent a Car, Hertz, Caribe rent a car en anderen. Op het vliegveld kun je ook van diverse aanbieders een auto huren zoals bijvoorbeeld Hertz, Budget en Wow. Daarbij kun je kiezen uit een compacte of ruime personenwagen, een kleine SUV of een pick up met een dubbele cabine. SUV’s zijn populair omdat op sommige plaatsen op het eiland het terrein behoorlijk ruw kan zijn maar er worden ook erg veel pick ups verhuurd, omdat deze erg handig zijn om de duikuitrusting in te vervoeren.

Autohuur Bonaire

Prijzen

De prijzen kunnen bij de verschillende aanbieders behoorlijk verschillen en vaak worden er ingewikkelde berekeningen gehanteerd waardoor het nogal onoverzichtelijk wordt. Kijk daarom eens op internet bij de vergelijkingssites. Dan weet je wat er wel en niet bij de prijs inbegrepen zit en hoeveel je uiteindelijk bij elke aanbieder kwijt zal zijn.

Regels

Op Bonaire gelden internationale verkeersregels en wordt er rechts gereden. Binnen de bebouwde kom is de snelheid max 40km per uur en buiten de bebouwde kom is dat 60km. Wil je een auto huren dan moet je minimaal 21 jaar zijn en soms zelfs 23 jaar. Zijn er extra bestuurders dan kan er een toeslag worden gerekend. De hoofdhuurder moet in het bezit zijn van een rijbewijs dat al minimaal 1 jaar geldig is en hij/zij moet geldige Credit Card hebben.