Last Minute Bonaire

Boek een last minute Bonaire en geniet goedkoop van de zon

Zin in een tropische vakantie naar “Divers Paradise” Bonaire? Een last minute Bonaire maakt het je mogelijk om voor een zacht prijsje even bij te tanken en te genieten van de rust onder de Caribische zon.

Boek een last minute met een comfortabel hotel aan de westkust waar je zó de zee in kunt lopen met je duikuitrusting om de adembenemend mooie onderwaterwereld van Bonaire te verkennen. Duiken rond het eiland is echt een onvergetelijke ervaring en de belangrijkste reden voor toeristen om het eiland te bezoeken. Het eiland is klein, rustig en gezellig.

Bekijk nu de beste Bonaire vakantie aanbiedingen

Last minute Bonaire reizen

Met het vliegtuig vanaf Schiphol is het ongeveer 9 uur vliegen (met een rechtstreekse vlucht) voordat je landt op het pastelkleurige Flamingo International Airport. Het vliegveld ligt op 4km van de hoofdstad Kralendijk. Last minute aanbiedingen zijn er in verschillende prijsklassen. Met een all inclusive reis wordt je helemaal in de watten gelegd en hoef je zelf niets meer te regelen. Houd je het liever wat voordeliger dan kun je een reis boeken op basis van half pension of je kunt kiezen voor een last minute ticket en een appartement huren. Maar waar je ook voor kiest, een last minute Bonaire is altijd een stuk goedkoper.

Wat is er te doen op Bonaire?

• Duiken en snorkelen; de omliggende wateren zijn kraakhelder en bevatten talloze ongerepte koraalriffen die dicht bij de kust liggen, daarom is kantduiken bijna overal mogelijk op Bonaire.
• Uitgaan in Kralendijk en de cruiseschepen in de haven bekijken.
• Op safari gaan in het Washington Slagbaai National Park.
• Genieten van de rust en de natuur.

Zoeken op internet

Ga je een last minute Bonaire zoeken, let er dan goed op wat er wel en niet bij de aangegeven prijs is inbegrepen. Soms komen er nog toeslagen bij waardoor je voor vervelende verassingen kunt komen te staan.