Hotels Bonaire

Accommodaties op Bonaire zijn er voldoende, als zijn ze minder luxe en groots dan bijvoorbeeld op Aruba want op Bonaire vind je geen hoogbouw. Maar volgens ons geeft dat het eiland juist extra charme. Er zijn wel een paar resorts die erg mooi zijn en natuurlijk diverse hotels.

Resort Hotels Bonaire

Hotels Bonaire

Plaza Resort

Plaza Resort is een luxe hotel met ruime, comfortabele suites, een beachclub met een gezellige bar en een jachthaven. Het is het grootste resort op het eiland, onlangs gerenoveerd en naar eigen zeggen ‘the place to beach’!

Divi Flamingo Beach Resort Bonaire

Divi Flamingo Beach Resort (Hotel en Appartementen)

Bekijk nu de beste Bonaire vakantie aanbiedingen

Het Divi Flaminog Beach Resort heeft vrolijke pasteltinten. De populaire Balashi Bar heeft op vrijdag happy hour. Vanaf het resort ben je zo in het water (schrijf je in voor een duikcursus!) en ook naar het gezellige centrum van Kralendijk is het maar een korte wandeling.

Eden beach resort BonaireEden Beach Resort (Hotel en Appartementen)

Het gezellige Eden Beach is onlangs gerenoveerd (2012) en biedt comfortabele, ruime kamers en appartementen voor een zacht prijsje. Met de hippe beachclub Spice voor de deur, een ontwerp van de bekende designer Piet Boon, heerst er zowel overdag als ’s-avonds een gezellig ontspannen sfeertje.

Bellafonte Chateau de la MerBellafonte Chateau de la Mer

Aan het strand van Belnem, op 2km van Kralendijk, ligt het luxe resort Bellafonte. Op het terras vind je een bubbelbad met schitterend uitzicht op de Caribische Zee. De modern ingerichte accomodaties zijn goed voorzien (suites, studio’s en penthouses met gratis WiFi, koelkast, magnetron en koffiezetapparaat) en de suites beschikken zelfs over uitgebreidere keukenfaciliteiten en een zithoek.

Verder zijn er nog een aantal hotels in en om Kralendijk, zoals het Central Hotel Bonaire, het Villa Eco, het Den Laman Concominiums, het Sorobon Beach Resort en het Hamlet Oasis Resort. Kortom, keuze genoeg. Eigenlijk zijn alle genoemde hotels ronduit goed te noemen, zijn ze allemaal dicht bij de zee en kun je overal genieten van een heerlijke tropische vakantie.