Vakantiehuis Bonaire

Beschik over je eigen huis tijdens je vakantie op Bonaire

Heb je plannen voor een heerlijke tropische vakantie op Bonaire? Bonaire is een heerlijke vakantiebestemming en een waar duikersparadijs. Je geniet er van de mooie natuur, de vriendelijke mensen, gezellige sfeer, de prachtige onderwaterwereld en natuurlijk van het lekkere weer!

Om je vakantie helemaal perfect te maken heb je een goede accommodatie nodig. Op Bonaire vind je talloze vakantiewoningen en appartementen, op mooie locaties, de één nog mooier dan de andere. Zo heb je tijdelijk je eigen stukje paradijs tot je beschikking!

Bekijk nu de beste Bonaire vakantie aanbiedingen

Vakantiehuis Bonaire; 2 mogelijkheden

Eigenlijk beschik je over twee mogelijkheden voor het huren van een vakantiehuis op Bonaire. Je kunt een huisje of appartement nemen op een resort, of van een particulier huren. Beide hebben zo hun voordelen.

Vakantiehuis in een resort

Het voordeel van een resort is dat er allerlei faciliteiten zijn om je vakantie nog leuker te maken. Ook is er een servicebalie waar je om informatie kunt vragen. Kortom, je hoeft niet zelf nog allerlei dingen uit te gaan zoeken, zoals waar je duikuitrusting kunt huren e.d. Daarnaast is een resort speciaal voor kinderen erg leuk. Er zijn niet alleen activiteiten en speciale voorzieningen (speeltuin, kinderzwembad etc) maar de kinderen hebben ook gelegenheid om met andere kinderen in contact te komen.

Huren van een particulier

Een vakantiehuis huren van een particulier heeft ook zo zijn voordelen. Vooral als je erg op je rust en privacy gesteld bent. De eigenaar heeft veelal met veel liefde en plezier een mooi plekje uitgezocht en er een waar privéparadijs van gemaakt, waar jij nu tijdelijk de beschikking over hebt. Privéhuizen zijn overigens ook vaak van alles voorzien; zwembad, airco etc.  Daarnaast is het ook nog eens goedkoper als je rechtstreeks van een particulier huurt.

Om je te helpen bij het zoeken naar een vakantiehuis Bonaire, hebben we hier wat handige links bij elkaar gezet:

  • www.vakantiewoningbonaire.nl/vakantiehuis
  • www.holiday-bonaire.com
  • www.micazu.nl/vakantiehuis/bonaire
  • www.sunrentalsbonaire.nl
  • www.homeaway.nl/vakantie-vakantiehuis-vakantiewoning/bonaire